Fém megmunkálás

Fémmegmunkálás a VIPKER Kft.-nél

A VIPKER tökéletes partnere lesz Önnek is, ha bármilyen jellegű fémmegmunkálás a feladat. A fémmegmunkálás fogalom magában foglal mindennemű fémekkel történő mechanikai elvű átalakítási részfolyamatot. Ezekre nálunk biztosan megfelelő és kiváló minőségű megoldást talál. Kis- vagy nagyszériás alkatrészgyártás esetén is bátran fordulhat hozzánk. De nézzük, hogyan is zajlik ez nálunk a gyakorlatban!

1. Az első lépés, amelyet közösen megteszünk, az a műszaki egyeztetés. Ön felkeres minket, mi pedig több évtizedes tapasztalatunkkal, proaktív, támogató javaslatokkal segítjük, legyen szó akár mintadarabról, vagy egy, még a tervezés fázisában lévő ötletről. Biztos lehet abban, hogy tőlünk teljeskörű támogatást és segítséget fog kapni a fémmegmunkálás szolgáltatásunk megrendeléséhez.

2. Ezt követően elvégezzük a szükségletszámítást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a fémmegmunkálás ne csak minőségét, hanem elkészülési idejét tekintve is optimális legyen az Ön számára. Meghatározzuk a feladat anyagigényét, vagyis azt, hogy milyen alapanyagból, vagy anyagokból készüljön el a termék. Amennyiben pillanatnyilag nem rendelkezünk megfelelő alapanyaggal, vagy nincs belőle kellő mennyiség, természetesen megrendeljük és Önt is tájékoztatjuk arról, hogy mikorra tudjuk beszerezni.
A kapacitásigény és a munka sürgősségének függvényében végül meghatározzuk, hogy mikorra tudjuk vállalni a gyártást. Szükség esetén termelési rendünket is átalakítjuk, így megrendelőinknek extrém rövid gyártási határidőt tudunk biztosítani. Ennek hála, rengeteg folyamatos, illetve visszatérő partnerünk van, akik ezt a feladatot szívesen bízzák ránk.3.

3. A harmadik lépés egy írásos visszaigazolás az Ön számára, amelyben tájékoztatjuk a gyártási és szállítási határidőkről. Mi pedig ezután nekilátunk a fémmegmunkálás folyamatának.

Visszatérő és állandó partnereink azért bízzák ránk szívesen a fémmegmunkálás feladatát, mert tudják, hogy nálunk az sem ütközik semmilyen akadályban, ha egyedi darabok kivitelezéséről van szó. Mindenben igyekszünk maximálisan alkalmazkodni a megrendelői igényekhez és ez, a tőlük kapott visszajelzések alapján, sikerül is.

Elhivatottak vagyunk a fémmegmunkálás iránt, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy 1991. óta a piacon vagyunk, és biztos, megbízható pont vagyunk a partnereink szemében. Meggyőződésünk, hogy sikereinket annak a megbízhatóságnak, és annak a minőségi munkának köszönhetjük, amely a kezdetek óta jellemzi a cégünket.

 

Milyen fémmegmunkálás feladatokkal kereshet meg minket?

Szolgáltatásainkat magánszemélyek, vállalkozók, és cégek is igénybe vehetik, hiszen kis darabszámú megrendelést is szívesen teljesítünk, de a sorozatgyártás sem okoz gondot számunkra.

Lakatosipari alkatrészek gyártásával, fémszerkezetű állványok, acélszerkezetek gyártásával, préselt-hajlított lemez alkatrészek elkészítésével, kovácsoltvas szerkezetek, kapuk gyártásával, fém korlátok készítésével, fémipari sorozattermékek gyártásával, és bármilyen fém termékek tisztításával, festésével állunk a partnereink rendelkezésére.

Folyamatosan fejlődő gépparkunknak, és több évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően sikerrel tudunk hozzájárulni más vállalkozások, cégek jó eredményeihez, hiszen műszaki rajz, vagy akár egy meglévő mintadarab alapján, szinte bármilyen alkatrészt el tudunk készíteni.

Ügyfélközpontú attitűdünkről Ön is személyesen meggyőződhet a következő alkalommal, amikor bármilyen fémmegmunkálással kapcsolatos szolgáltatásra van szüksége. Keressen minket, és tapasztalja meg, hogy milyen gördülékenyen folyik a velünk való együttműködés!