Csarnok építés

Csarnok építés a VIPKER Kft.-vel

Csarnok építés szolgáltatásunkat szívesen és nagy elégedettséggel veszik igénybe kisebb vagy nagyobb gyártócsarnokot építtető ügyfeleink. A fémszerkezetes csarnok építés ma már nagyon elterjedt módja annak, hogy egy üzem, gyár, vagy raktárépület nagyon gyorsan és költséghatékony módon elkészülhessen annak érdekében, hogy mielőbb betölthesse funkcióját.

A pontos és precíz tervezésben, a gyártásban és a kivitelezésben, tehát a csarnok építés utolsó fázisában, az összeszerelésben is számíthatnak ránk a partnereink.

A csarnok építés minden esetben úgy kezdődik, hogy a megrendelő részéről megfogalmazódik az igény arra, hogy kapacitásbővítés vagy új telephely létesítése érdekében új épületre lesz szükség.  A fémszerkezettel készült csarnokok kézenfekvő megoldást jelentenek egy ilyen helyzetben.

A VIPKER Kft. hozzáértő gyakorlott szakemberei és az Ön, vagy cége munkatársainak közreműködésével biztosan olyan vázszerkezetet tudunk tervezni és legyártani, amely mindenben megfelel a leendő épület rendeltetésének, és az ön igényeinek egyaránt.

A tervezést követően pontos kalkulációt végzünk azzal kapcsolatban, hogy milyen nyersanyag igénye van a születendő csarnoknak a vázszerkezet, illetve ha van egyéb kérés (korlátok, fém padló, lépcsők stb.), akkor annak a tekintetében is. Ez alapján tudunk árajánlatot adni, és egy gyártási határidőt megjelölni, amikorra el tudjuk készíteni a csarnok elemeit. A csarnoképítéshez használt acélszerkezetet természetesen minden esetben a megfelelő korrózióvédelemmel is felvértezzük. Természetesen az építés helyére is elszállítjuk az elemeket, és a csarnok építés utolsó mozzanatát, az összeszerelést is vállaljuk.

Mit építettünk már?

A VIPKER Kft. csarnok építés terén is kiemelkedő referenciákkal rendelkezik, hiszen már több évtizede jelen vagyunk a fémmegmunkálás és gyártás területén a piacon. Gyártottunk és építettünk már több acélszerkezetes csarnokot, volt köztük számos raktár, műhely, üzem, irodaépület, de még állat- és terménytároló is. 2500 négyzetméteren elterülő gyártóüzemünk falai közt nemcsak a csarnok építés iránt érdeklődő ügyfeleinknek, hanem magánszemélyeknek is tudunk megoldást nyújtani fémszerkezetek, vagy egyedi alkatrészek gyártásában, illetve bármilyen fémmegmunkálással kapcsolatos feladatokban.

Csarnok építés tekintetében 1000 négyzetméteres alapterületig vállaljuk a felépítmény szerkezetének legyártását, illetve az építmény szerkezetének helyszínre szállítását, felállítását, igény szerint a generálkivitelezést.

Miért jó megoldás a fémszerkezetes csarnok?

Az acél- vagy könnyűfém szerkezetes csarnok építés azért kiváló megoldás, mert azt mondhatjuk, hogy szinte bármilyen funkcióhoz tud alkalmazkodni. Emellett ez az építési mód nagy fesztávokra és nagy épületmagasságra is lehetőséget ad, ezen kívül nagy teherbírású szerkezetről beszélhetünk.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ezek az épületek a falazott épületekhez képest sokkal gyorsabban tető alá hozhatók, és elkezdődhet a használatuk. Emellett könnyen átalakíthatók, szükség esetén bővíthetők is. Nem mellesleg pedig sokkal költségkímélőbb megoldás a fémszerkezetes csarnok építés, mintha más teherhordó szerkezettel építkeznénk.

Megszámlálhatatlan a lehetőség rejlik ezekben a csarnokokban. A mezőgazdasági céltól kezdve, kisebb gyártósorokat, logisztikai- vagy sportcsarnokot, raktárat, irodákat is képes befogadni egy-egy ilyen épület. Mondhatjuk, hogy tényleg szinte bármit lehet építeni ezzel a megoldással.